Ervaring en Referenties

Bedrijven doen een beroep op ons omdat er vaak te weinig tijd is om zelf tot actie over te gaan en er nood is aan oprechte feedback, vernieuwend advies en tijdelijke ondersteuning

Vanuit de ervaring in verschillende sectoren kunnen we met een brede en creatieve kijk aanbevelingen doen en onze expertise inzetten voor uw onderneming. 

Wij zijn no-nonsense. Geen eindeloze analyses, geen onrealistische aanbevelingen, geen opdrachten waarvan u jaren later nog geen resultaat ziet.  

Onze facturatie gebeurt transparant: per dagdeel, per project, per opdracht.

Enkele referenties: Vivaldis Interim, Manpower, Randstad, Xylos, Orbit One, RealDolmen, Neddine IT, A-Z Solutions,


"Helga heeft niet enkel een frisse blik op ondernemen maar ook een moderne leiderschapsstijl. Ze geeft de mensen haar vertrouwen, zet in op gedeeld leiderschap en leidt teams naar 'the next level'. Bij Xylos slaagde ze erin om marktleider te worden in de Microsoft O365 business met elk jaar een groei van 20% à 30%. Samenwerken moet ook plezant zijn en met Helga heb ik altijd graag samengewerkt. Ik ben overtuigd dat we dit in de toekomst nog zullen doen.'

Luk Denayer, Ondernemer - managing partner Bluu/Cronos, Former General Manager XYLOS

"Na een korte intake heeft Minds and Mentors zich snel ingewerkt in de problematiek van Vivaldis Construct. Wat oorspronkelijk bedoeld was als operationele sales-ondersteuning is snel uitgegroeid naar een verfrissende strategieoefening.
Dankzij een innoverende kijk hebben we nieuwe strategische accenten gelegd. De uitvoering van de aanbevelingen en de daaropvolgende overdracht naar de nieuwe businessmanager zijn voor ons bijzonder waardevol."

Ankel Ulens, General Manager Vivaldis Interim 

"Als ICT-ers is het niet altijd evident om de taal van onze klanten te spreken.  Minds and Mentors ondersteunt ons om de vertaalslag te maken van een technische uiteenzetting naar een door de business verstaanbare taal. We staan steeds open voor advies en vinden een externe en creatieve kijk op ons ondernemen boeiend en verrijkend. Helga is zeer goed ge├»ntroduceerd in de Belgische Microsoft/IT markt. Zij voelt de noden van de markt aan en kan als geen ander zich verplaatsen in de leefwereld van onze klanten."

Olivier Mangelschots, Digital Challenger & Enterprise Architect ODUM, Former Managing Director/Owner Orbit One 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x