Onze aanpak

Onze aanpak is eenvoudig maar vereist expertise, een kritische kijk van buitenaf en inzet van alle partijen: 

  1. REFLECT: We zijn sterk in analyseren en krijgen zeer snel een zuivere kijk op uw organisatie en haar sterke en zwakke punten.  Waar nodig voeren we verdere analyses uit zonder overkill of onnodige bevragingen. 

  2. RETHINK: We zijn sterk in de creatie van de ideale strategie voor uw bedrijf. We maken aanbevelingen die realistisch en uitvoerbaar zijn. 

  3. REBUILD: We begeleiden en we DOEN! We coachen en nemen indien nodig ook tijdelijk de operationele verantwoordelijkheid op ons. We maken waar wat we beloofd hebben.

  4. REFOCUS: We zorgen voor change adoptie en overdracht opdat u met een vernieuwde focus sterker staat en meer succes boekt.

Verwacht hard werk en duidelijke beslissingen
Het opnieuw of verder succesvol maken van een organisatie vereist hard werk en toewijding van individuen in de eerste plaats. Stel uzelf de vraag of u werkelijk klaar bent voor de verandering die uw bedrijf succesvoller zal maken.  Wij verwachten dat onze klanten bereid zijn om ook zelf de handen uit de mouwen te steken.

Verwacht open communicatie
Communicatie is een sleutelbegrip. Zowel communicatie tussen uw bedrijf en het onze, als onderling binnen uw bedrijf is cruciaal. Wij zijn gewoon om samen te werken met medewerkers op alle niveaus en weten hoe belangrijk het is om duidelijk en open  te communiceren over de verwachtingen die wij van iedereen hebben en de verwachtingen die iedereen van ons mag hebben.

Verwacht actie
Wij gaan er niet vanuit dat resultaat behaald wordt door louter aanbevelingen. Wij helpen u de nodige veranderingen door te voeren en de uitdagingen aan te gaan. Interviews, workshops, business games, opleidingen, coaching, actie, DOEN! Wij rollen samen met u onze mouwen op en zorgen ervoor dat iedereen mee op de kar springt. Alleen dan mag u verwachten dat we samen succes zullen boeken.

Verwacht resultaat
Dankzij een rijk palet aan talenten en oplossingen geeft Salesbox uw bedrijf een meerwaarde waaruit u alleen maar concurrentieel voordeel kan halen. Verwacht concreet resultaat op maat van uw bedrijf. Pas dan mag u tevreden zijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x